Velkommen

 

Vi vil gerne byde dig velkommen til udstillingen INDTRYK UDTRYK AFTRYK med værker fra ca. 100 billedkunstelever på Århus Statsgymnasium. 

Alle har arbejdet med begrebet “aftryk”, og det er endt ud i tre overordnede temaer: "Direkte aftryk", "Erindringens spor" samt "Performance, relationer og krop". 

Vi håber, at udstillingen vil drage dig med ind i et gribende univers gennemsyret af undersøgende tilgange til det overordnede tema: Aftryk.

 

Udstillingen INDTRYK UDTRYK AFTRYK er en del af den nationale Kørners Kunstkonkurrence, som i år netop tager afsæt i temaet “AFTRYK”. Et tema, som derfor har fyldt billedkunsttimerne med kreativitet på Århus Statsgymnasium. Den nationale kunstkonkurrence ender i en udstilling med særligt udvalgte værker fra alle landets gymnasier, og værkerne bedømmes af en dommerkomite på syv fagfolk. 

Vi krydser fingre for Århus Statsgymnasium.

 

Du kan også følge vores Instagram-konto, @aasgart. Profilen opdateres jævnligt med værker og interviews med kunstnerne bag værkerne. 

 

God fornøjelse!

Indtryk Aftryk Udtryk

Guidet tur

I venstre side bliver du guidet ned igennem vores udstilling, hvor du først vil møde “Overblik”, her kan du få et overblik over alle værkerne samlet på én side. De næste sider viser de forskellige temaer, som vi har inddelt værkerne i: "Direkte aftryk", "Erindringens spor", "Performance, relationer og krop". På de enkelte temasider vil man se værkerne indenfor temaet samt en lille tekst, som beskriver de enkelte værker. Siden  “Instagram” er der, hvor du vil få et direkte link til vores Instagramprofil, men der vil også kunne ses de seneste opslag fra Instagramprofilen. Til sidst ses “Hør om værkerne” og her kan du høre nogle af eleverne fortælle om deres værker. 

  • Instagram

Århus Statsgymnasium, 2g Bk, Vinteren 2021

Find linket til vores Instagram ved at trykke på ikonet

Indtryk

Aftryk

Udtryk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now